Ballong

Lyxiga upplevelser

Lyxiga upplevelser är sådana upplevelser som man förmodligen aldrig hade gjort om man inte fått dem i present. Vad som är lyx för en person behöver inte vara lyx för någon annan. Allt beror på hur man är som person och vad man tycker om. Någon kanske tycker att det är lyx att bli riktigt omhändertagen, som massage. Andra kanske tycker att det är lyx att göra något som man inte annars gör, typ köra sportbil eller gå på exklusiv vinprovning.

En upplevelse som dessa nedan passar mycket väl att ge bort som present, men även att överraska med på till exempel en dejt. Varöf rinte bjuda med någon som du träffat, antingen i verkliga livet eller på en dejtingsajt, på en upplevelse som ni inte kommer att glömma.

Lyxiga smakupplevelser
Smakupplevelser kan vara riktig lyx för alla som uppskattar god mat och dryck. Det finns allt från vinprovning, whiskeyprovning och ölprovning till ostprovning och chokladprovning. Lite mer annorlunda är kanske kaffeprovning och teprovning, för att inte tala om det lyxiga alternativet champagneprovning. Men dessutom kan man gå en matlagningskurs, varför inte prova till exempel ayurvedisk matlagning, vegetarisk matlagning eller ekologisk matlagning. En lyxig och spännande upplevelse är också att låta en gourmetkock komma hem och laga en exklusiv middag för två.

Lyxiga motorupplevelser
Att köra spännande fordon är rena lyxen för motorentusiasten. Att vara Porscheägare för en dag är väl rena drömmen, tänk att glassa runt i en sportbil och leva lyxliv. Men man kan också prova på vattenskotersafari, köra Ferrari eller Lamborghini, testa den fartfyllda upplevelsen Stock Car Racing, köra rallybil med coachning av ett proffs, köra formel 1-bil, köra flygplan eller gyrokopter.

Lyxiga upplevelser för kropp och själ
Massage är en klassisk upplevelse för alla som längtar efter lite avkoppling och en mysig stund. Men det finns så många andra lyxiga upplevelser för kropp och själ. En dag på spa med diverse behandlingar kan vara rena drömmen. På spa finns massor av behandlingar som även kan köpas styckvis, som lerinpackningar, alginpackningar, ayurvedisk massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och massage med varma stenar. Du kan också få makeuprådgivning, färganalys, personlig coachning och personlig träning, vilket kan bli både en mysig och lärorik upplevelse.

Fartfyllda och äventyrliga lyxupplevelser
Att utmana sig själv till det yttersta, känna adrenalinet flöda och lyckas med något som man varit rädd för kan ge en otrolig självförtroendekick. Adrenalinfyllda och fartfyllda upplevelser kan kännas som riktiga lyxupplevelser för många. Man kan testa sina gränser både när det gäller hög höjd, hög fart eller bara genom att du uppfyller en dröm du länge haft. Flyg flygplan alldeles själv, hoppa fallskärm, bungy jump, klättra i berg, prova att dyka, forsränna eller ta en privatlektion med en karatemästare.